Egészség és a Betegség
Egészség

Milyen sajtok tartalmaznak glutént?

A sajtok jellemzően nem tartalmaznak glutént összetevőként. Egyes ömlesztett sajttermékek azonban tartalmazhatnak hozzáadott összetevőket, például búzalisztet vagy glutént tartalmazó módosított élelmiszer-keményítőket. Fontos, hogy alaposan ellenőrizze az ömlesztett sajttermékek összetevőlistáját, hogy megállapítsa, tartalmaznak-e glutént.
Egészség és a Betegség © https://hu.265health.com/